Timmerwerken

Denk hierbij aan o.a. aftimmerwerk zoals plinten, lambriseringen, plafonds, radiatorkasten en lijsten zetten. Dus als uw bezig bent met de renovatie of nieuwbouw van uw woning en u wilt de plinten en architraven aanpassen aan de bestaande lijsten of gewoon een mooie sierlijke lijst plaatsen dan kunnen wij deze voor u maken.

 

– Leveren en afhangen van binnen deuren. Wij hebben een ruim assortiment fabrieksdeuren maar, kunnen ook u binnendeuren op maat maken. De mogelijkheden in stijlen en materialen zijn zeer ruim te noemen. Wij kunnen de deuren alleen leveren maar, ook alle werkzaamheden die hierbij komen voor u uitvoeren. Denk hierbij aan, het afhangen van de deuren, het leveren en monteren van het beslag en het volledig aflakken van de deuren in onze eigen spuiterij.

– Voor renovatie en nieuwbouw worden kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen bij ons in de werkplaats gemaakt. Natuurlijk worden ook deze producten vakkundig en exact op maat gemaakt. Ook getoogde kozijnen of andere kozijnen passend in de stijl van uw woning behoren tot de mogelijkheden. De kozijnen kunnen worden geleverd en geplaatst inclusief beglazing en hang en sluitwerk. Ook kunnen wij het plaatsen van veiligheid hang en sluitwerk op u bestaande ramen en deuren verzorgen.

De mogelijkheden bij Zwijnenburg Timmerwerken zijn te uitgebreid om alles op deze website te vermelden. Dus heeft u timmerwerkzaamheden in of rond u woning en u vraagt zich af wie dit voor u op een vakkundige manier kan uitvoeren, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Informeer bij ons naar de verschillende soorten afwerkingen.

Informeer mij

Placeholder