AAN- VER EN UITBOUW – ONDERHOUD – BADKAMERS
DAKKAPELLEN – ONDERHOUDSVRIJ WONEN – CARPORTS
– INTERIEURBOUW – NIEUWBOUW

Over Zwijnenburg Timmerwerken

Zwijnenburg Timmerwerken is in 2007 opgericht. Vanuit een persoonlijke betrokkenheid en liefde voor het vak is het de doelstelling om diverse projecten te realisseren in o.a. de particuliere sector.

Door de toenemende vraag in de markt naar zzp’rs en ervaren timmerlieden ben ik mijn onderneming gestart.

Door deze organisatievorm beheersen wij de kosten, zijn er korte communicatielijnen, zijn er snelle doorlooptijden en is er sprake van één aanspreekpunt. Tevens kunnen we door deze opzet concurrerend blijven werken, strakke planning en rendement worden gewaarborgd. Zwijnenburg Timmerwerken gaat altijd voor een goede service en een klantgerichte oplossing. De klant kan rekenen op toewijding en inzet voor elk project klein of groot.


Werkgebied

Zwijnenburg Timmerwerken is HET adres voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden van klein tot groot .

Wij hebben ruime ervaring in hang- en sluitwerk, dakreparaties, dakramen en dakkapellen, plaatsen en/of vervangen. Het plaatsen van keukens, schuttingen, carports en tuinhuisjes alsook winkelbetimmeringen. Houten en/of laminaat vloeren leggen. Kastenwanden plaatsen, het aanbrengen van houten- en/of gips plafonds. Kozijnen plaatsen of repareren. Glas plaatsen. Badkamer verbouwingen en ga zo maar door. Zwijnenburg Timmerwerken is van alle markten thuis.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie en/ of een scherpe offerte aan te vragen. Wij staan u vriendelijk te woord.

Meer weten?

Informeer bij ons naar de verschillende soorten afwerkingen.

Informeer mij